Tjänster

Vi erbjuder kranbilstjänster, fasadmålning och inomhusmålning samt badrumsrenoveringstjänster i hela Stockholms län.

Transportation och Bärgning med kranbil

Transportera tunga laster är en utmanande uppgift som kräver rätt verktyg och utrustning för att säkerställa både smidighet och säkerhet. Här kommer kranbilen in i bilden. Med sin imponerande lyftkapacitet och precision är den idealisk för att hantera de mest krävande lastuppgifterna. En kranbil är utrustad med en kraftfull kran som gör det möjligt att enkelt lyfta och placera tunga laster på rätt plats. Dessutom kan kranbilen också förlängas och böjas för att nå svåråtkomliga platser och sträcka sig över hinder. Detta gör att du kan hantera laster effektivt och undvika onödiga pauser eller förseningar. När det gäller att transportera tunga laster är säkerhet av största vikt. Kranbilar är oerhört stabila och har funktioner som låsbara lyftarmar och säkerhetsbälten för att förhindra olyckor och skador. Dessutom kan de hantera olika typer av laster, inklusive byggmaterial, maskiner och fordon. Oavsett om du behöver flytta en tung industriell utrustning eller lasta av material på en byggarbetsplats, kan en kranbil vara din bästa partner när det gäller att transportera tunga laster smidigt och säkert.

All typ av fasadmålning

Vi erbjuder en bred palett av tjänster för utvändig målning, inklusive fasadmålning, takmålning, målning av fönster och dörrar, och målning av staket eller andra träverk för ert kontor eller hem. Vi använder endast de högsta kvaliteterna av målerimaterial och tekniker för att säkerställa att ditt hem får den bästa täckningen och hållbarheten.

Njut av ett nymålat hus som tål väder och vind
Att måla fasaden är inte bara något som ger ditt hus ett ansiktslyft, det behöver också göras för att fasaden ska hålla länge.

Sprutmålning utvändigt ock invändigt

Oavsett om du ska måla väggar, tak, plank eller fasader, är sprutpistolen ett snabbt alternativ som enkelt säkerställer ett snyggt och enhetligt resultat.

Målning inomhus väggar ock tack

Att måla tak och väggar är ett enkelt sätt att piffa till det hemma och väcka liv i trötta väggar.

Det här stegen går vi igenom:

Flyttning av möbler

Skydd av golv och tak

Spackling av väggar om behövs

Slipning ock målning för bästa resultat

Nytt badrum med kvalitet

Med mångårig erfarenhet av renoveringar, byggnationer, service, underhåll och reparationer, erbjuder vi en helhetslösning på badrumsrenoveringar.

Vi är kvalitetsmedvetna, kommer i tid, är trevliga, håller vad vi lovar och har en sjyst prissättning.

Kundomdömen

Vi är stolta över våra positiva kundomdömen inom byggsektorn. Våra nöjda kunder har gett oss utmärkta betyg för vår kvalitet, professionalism och pålitlighet. Deras feedback är ett testamente till vår dedikation att leverera enastående resultat och överträffa förväntningarna.

Målning mm litet fritidshus


Jag är mycket nöjd och kommer anlita företaget igen. Jag anlitade PY Bygg & Kakel AB för småjobb i min sommarstuga. Bla målning av två rum väggar, tak, lister och runt fönster. Förbättringsmålning av köksluckor och nytt kakel i köket. Målning och slipning+lackning av ytterdörr, målning stolpar, tak och vindskivor ute. Tiden hölls trots att jag la på mer jobb under veckan, offerten stämde. Lätt att få kontakt med Petros. Han svarade fort på mina frågor. Rekommenderar företaget till andra!
Anna-Karin N
Aug. 2022

Kakelsättare


Kaklade kök och gjorde ett jättefint arbete! Var väldigt trevliga att ha att göra med och kommer absolut vid behov anlita igen.
Elin Hoszek
Jan. 2022

Blandade uppdrag i badrummet


Smidig offertprocess och effektivt utfört arbete med fint resultat.
Mia
Jul. 2022