Mikael
-

Riva innerväggar i lägenhet
Jag anlitade Petros på PY Bygg för att riva ner innerväggar och golv i min lägenhet, samt läggning av fiskbensparket och målning av golv.
Petros gjorde allt för att införliva min höga och specifika önskemål. Jag är mycket nöjd med resultatet och PY Byggs attityd.

Priserna var bra, dock tillkom en del oförväntade kostnader så som BigBags på nästan 6000kr. Tidsramen hölls med endast några dagars försening vilket jag förklarat att det inte spelade någon roll då jag ville hellre ha det topnotch än snabbt.

Ger PY Bygg 4.5
– Mikael F (2019-08-08)

Ulf
-

Valde företaget för klinkerläggning av en altan på 45 kvadrat. Snyggt lagt med mycket bra resultat. Bra att ha att göra med höll tider, priser och smdig hantering av inköp av material. Följde upp med rengöring och målning av järnstaket runt terasssen.
– Ulf J (2019-05-24)

Tobias
-

Jag anlitade PY Bygg & Kakel AB för att renoverar ett källarrum. Det som utfördes var riva bort befintlig el, spåra upp i väggar och fälla in el, spackla/slipa/måla väggar och tak, byta ut ett element, lägga platonmatta och parkettgolv, montera ventilerade socklar samt golvlister.

Arbetet framskred väldigt smidigt och när det uppkom hinder eller frågor så diskuterades dessa och genomfördes utförligt. Priser och tider hölls och jag är väldigt nöjd med hur slutresultat blev och jag kommer att anlita PY Bygg & Kakel fler gånger.
–Tobias Ö (2019-06-17)

Per G (2019-06-11)
-

Vi anlitade PY Bygg för genomgående ytskiktsrenovering av en lägenhet byggd tidigt 1990-tal. I hela lägenheten spacklades och vitmålades väggar och tak (gammal målad väv blev helt slät) med fint resultat. Parkettgolv i tre rum slipades och lackades, klinkergolv lades i hall + golvvärme. I kök togs vissa fasta bänk möbler ut.

Lägenheten byggdes delvis om och två nya rum uppfördes med bra resultat. Samarbetet med elektriker fungerade bra.

Tidsplanen på fyra veckor hölls och det överenskomna priset hölls också.

Vi var noggranna med att kommunicera allt skriftligt och muntligt, upprättade ordentliga avtal och höll i övrigt koll på kostnaderna. Kommunikation och kontakt med PY Bygg var väldigt bra och det var alltid lätt att få kontakt.

Vi tog in tre olika byggfirmor innan start men PY Bygg var den enda av de tre som kunde lämna totalpris och åta sig hela jobbet.

Vi är nöjda ned PY Bygg och skulle kunna anlita dem igen för fortsatt renovering av bostaden.
– Per G (2019-06-11)

 

Renovering inför förseljning Pantea
-
mailto:panteasonyaseraji@gmail.com


2018-09-20 av Panthea
Kundens omdöme
5 stjärnor
Jag anlitade PY Bygg och Kakel AB till att renovera min bostadsrättslägenhet inför försäljning. De tog sig an jobbet trots kort varsel och diverse logistiska svårigheter då jag personligen befinner mig på annan ort. De har målat alla väggar och tak i lägenheten samt monterat och installerat samtliga badrumsmöbler. Utöver det utfördes en noggrann städning av hela bostaden, inkl tex fönsterputsning. Det har aldrig varit några problem med någonting. Arbetschefen svarade alltid snabbt på mina frågor. Jag är väldigt nöjd med val av företag. Det blev ett fantastiskt resultat och det var värt varenda krona. Tusen tack! 5 av 5 möjliga.

Aram
- 073080190

Kundens omdöme
5 stjärnor
Vi har jobbat med det här företaget och samarbetade med dem, dem är ansvariga och anständiga människor, mitt betyg är 5

RV Bygg Badrum & Kök
- 0763910888

Samarbetat med PY Bygg & Kakel AB flertalet gånger
2019-02-07 av RV Bygg Badrum & Kök
Kundens omdöme
5 stjärnor
Jag har samarbetat med PY Bygg & Kakel AB flertalet gånger och då har jag anlitat de olika projekt inom badrumsrenoveringar. Alla dessa gånger har företaget åtagit sig projekt och utfört det på bästa sätt från början till slut. Alla punkter i överenskommelsen har fullföljts i punkt och pricka och hela processen gått mycket smidigt utan några komplikationer. Projekten har alltid avslutats på utlovad tid. Det fanns aldrig någon tvekan på personalens kompetens och jag har känt mig trygg att samarbeta med de.
Jag ser fram emot ett långt samarbete med PY kakel & bygg! Det är värt att anlita de och därför ger jag de det högsta betyget 5.

Helen
-
mailto:helenhedberg@icloud.com

Vi anlitade PY Bygg o Kakel AB för att vi ville ha hjälp med att riva en vägg. Mycket smidigt, bra pris, dom gjorde precis som vi ville och tog med sig allt skräp och städade upp allt efter avlutat arbete som bara tog en dag, vi är mycket nöjda ! Dom får 5 stjärnor av 5

Markus
- 0733011142

Köksombyggnad samt målning
2018-07-10 av Markus
Kundens omdöme
5 stjärnor
Jag anlitade PY Bygg & Kakel AB för att bygga om mitt kök vilket innefattade att flytta en vägg, lägga nytt golv och sätta in skåp. El och vatten ordnades också.
Hela lägenheten (23kvm) målades även om.
Jag är mycket nöjd med PY Bygg & Kakel AB och kan varmt rekommendera det till andra. Alla som jobbade var pålitliga, trevliga och kunniga.
På en skala 1-5 skulle jag sätta 5. Mycket välgjort och bra arbete.

Pantea
- 0790431632
Skälbyvägen 17

Renovering inför försäljning
2018-09-20 av Panthea
Kundens omdöme
5 stjärnor
Jag anlitade PY Bygg och Kakel AB till att renovera min bostadsrättslägenhet inför försäljning. De tog sig an jobbet trots kort varsel och diverse logistiska svårigheter då jag personligen befinner mig på annan ort. De har målat alla väggar och tak i lägenheten samt monterat och installerat samtliga badrumsmöbler. Utöver det utfördes en noggrann städning av hela bostaden, inkl tex fönsterputsning. Det har aldrig varit några problem med någonting. Arbetschefen svarade alltid snabbt på mina frågor. Jag är väldigt nöjd med val av företag. Det blev ett fantastiskt resultat och det var värt varenda krona. Tusen tack! 5 av 5 möjliga

Dyshan
- 0707492926
Bromma
Blästring ock målning
MQ Gvalitet AB
- 0707672957 Mario

Attfalshus
2018-09-06 av M.G
Kundens omdöme
5 stjärnor
Har hjälpt mig att bygga et attefallshus med utmärkt resultat, samt målningar inom och utomhus.
Jag kan bara rekommendera PY Bygg vidare och kommer själv använda dem igen

Marianne Henryson
- Tl.nm 078 0578411

Vi har anlitat PY bygg & kakel AB vid 4 tillfällen.Ombyggnad av relax,tvättsuga ,toalett ock badrum i villa .
Ombyggnad av 2 olika lägenhet.Allt är gjort med stor omsorg,noggrannhet och kunnighet Efter avslutat arbete är
det städat och snyggt.Vi är mycket nöjda med Petros och hans jobb.Vi kan varmt rekommendera honom.
Marianne,Trbjörn Markus och Kerstin.

Jeanette Dyckman
- 070-4321750
Violabergsvägen 8 13668 Vendelsö

Fasadbyte ock Fasadmålning

Ni har gjort ett jättebra arbete med att måla vårat hus, snabbt och effektivt till ett bra pris. Vi är supernöjda !! Tack så mycket.

Gökay
- 070-7964049
Arkensäg 4 Handen

Kök ock tapetsering

Vale
- 070-0908797
Tyresö Gräningsringen

Kökrenovering

Begrek Kan
- 072-2498259
Bandyvägen 11 Hägersta

Kakel.klinker.målning ock kök

Hej Petros Hoppas att du och din bror mår bra.Tack för ett fint jobb,jag skulle gärna vilja att ni kom och kikade även på attefallshuset som ska stomkompletteras. Vi ses och hörs. m.v.h. Begrek
Torbjörn
- 070-877 41 18
Björkhanqsvägen 56, Sundbyberg

Bardumsernövering.målning.klinkers

Patrik
- 073-5031613
Subway CIikla centrum

Helt renövering

Detta företag är seriost och tar sitt antagande på fullaste allvar. Jag har anlitat dem och dom har utfört ett exemplarisk arbete.De är punktliga ock noggrana samt ger bra tips på hur arbeten kan utföras på bästa möjlige sätt. M.V.H. Patrik

back to top button back to top button